Summa sidvisningar

söndag 1 mars 2015

Det var ett tag sedan...

God middag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Idag vaknade jag skapligt tidigt igen, kroppen har varit med mig men jag tog ett dopp i poolen en stund efter att jag hade varit uppe och vaknat till i alla delar.
Jag fick sällskap av gubben men vi bubblade inte utan bara satt och njöt av värmen och tystnaden. Riktigt skönt.
Väl klar i poolen så gick jag raka vägen upp i duschen vilket var stört skönt och välbehövligt. Jag har sedan snackat med gubben om vad vi ska göra idag, och vi beslutade att gå ut en stund och göra lite nytta. Tyvärr ville inte vädret vara med oss så det blev inte så länge.
Patrik började med ytterligare en ny del i snickrande efter instruktioner från frun om hur resultatet skall vara.
Det var även släpp med hästar i hagen nedanför vilket funkade bra även om hundarna var lite intresserade av vad det var för något. Som väl var så gick det ganska lugnt tillväga tack vare att hästarna var lugna och harmoniska så det kändes riktigt bra. Var ärligt talat lite nervös för att mina babes skulle skrämma skiten ur dem. En eloge till Emelie som bad att hundarna skulle släppas ut då de var i hundgården eftersom det var lite tända på hästarna.
Medans allt detta hände så var både Patrik och jag i full gång med att göra vad som tänkt. Han snickrade och jag målade det projekt han byggde åt mig igår.

Jag hade bett om en kompost så jag fick slutligen en klar varmkompost igår. Tack snälla darlingen, nu blir det mer mat till jord och mindre i tunnan :)

Förövrigt är det nu en slappardag där jag skriver ifatt det som varit i det närmsta....
Jag fortsätter med Fredag och lördag snarast möjligt....

Bjuder på bilderna av den nya komposten som Patrik byggde på fruns begäran...


Klar men tråkig att titta på...


Första varvet är nu färdigmålat, men rödare kommer det bli ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar