Summa sidvisningar

tisdag 10 mars 2015

Ett stadsbesök

Godnatt alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Ja nu ni kära vänner och alla andra har jag äntligen återgått till rätt dag. Jag har nu återgått till måndagen även om nu klockan hunnit att passera midnatt ännu en gång. Idag skrev jag tidigare hur min morgon var innan jag nu har skrivit ifatt en hel del gällande helgen som varit. 

Jag har nu lyckats tagit ifatt det mesta som har hänt i helgen och självklart så han de flesta av alla redan haft en hel del till liv innan jag kom
-säger Maria i en artikel....

Jag hade en tid på ett möte på den nya aktivitetsplatsen jag började på idag. Efter vårt samtal då jag har haft samtal med en handledare som heter Elin. Jag känner att hon och jag lär nog ha en bra kontakt, det känns verkligen riktigt bra och hur ofta kan man säga det om mer eller mindre aktivitetsplacering eller vad man kallar det för.

Denna plats ger mig möjlighet till massor som jag inte just nu går in på utan håller för mig själv en stund till. Hur som så kommer jag ha inbokade möten lite allt ibland med denna tjej Elin vilket känns bra. Jag hade fått info tidigare att det fanns en grupp med människor som träffades 2 ggr i veckan men jag fick besked idag att jag var intellektuellt överkvalificerad och hade alldeles för mycket livserfarenhet för att platsa i gruppen och att man då bör ha enskilda samtal med mig som jag kan få ut bästa möjliga av själv.

Detta kändes naturligtvis också riktigt bra och det känns som om min tid framåt nu är på G. Jag har nu äntligen många saker som är på G och som nu känns att de kommer att lösa sig och detta är bara början. 

När mötet och schemaläggningen för mig i dagsbesöket var klart så mötte jag upp Anna som jag tog med mig till parkeringen där jag ställt bilen och åkte vidare till Mirum med. Hon hade ett möte i Hageby så jag tyckte att det var bättre att fara dit med en gång så kunde vi fika på Mirum istället för på stan. Sagt och gjort så blev det.

Vi åkte raka vägen till Mirum och satte oss på Wayne´s coffee och tog en kaffe. Därefter postade jag mina brev till försäkringsbolaget som nu var klara och for hem för en stunds vila innan nästa projekt skulle ta vid.

JAg hade en riktigt trevlig stund på stan idag och jag kände mig fri som en fågel vilket jag inte gjort på väldigt lång tid då jag bara stängt mig hemma mer eller mindre och inte alls kommit iväg någonstans alls. Detta gav mig en alldeles ny gnista och vilken gnista som tändes idag ska jag berätta i nästa inlägg...


Nu ska jag gå och sova och förhoppningsvis vakna med en bättre morgon än vad jag hade imorse. Den morgonen jag hade idag hoppas jag att jag slipper länge för den var verkligen inget rolig alls, men som väl är kan det gå att få dagens summa riktigt bra i alla fall, Carpe diem är ett bra uttryck och även stay positive, det kommer man otroligt långt på- 

Att sitta ner på röven och vara bitter vad hjälper det??? Sug på den tills nästa gång,, puss och godnatt sov så gott <3

Se snart igen..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar