Summa sidvisningar

söndag 1 mars 2015

En fredags uppdatering...som ligger efter ;)

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Ska försöka få ner min fredag i textform som jag inte haft varken tid eller ork med.

Vaknade skapligt tidigt denna morgon, idag var en dag jag sett fram emot för att få det snyggt omkring mig. Hade en skaplig morgon och energin fanns.

Jag kände att allt är en salig soppa med pappersarbete, kontoret, hundpapper, räkningar, fakturor, ansökningar, försäkringskassan, försäkringsbolag, arbetsförmedling, rehab, ja säg mer så har jag det kanske med.

Jag har även haft städningen över mina axlar hängande och som vanligt får jag ingen ro om det ser ut överallt.

Jag startade med min städning vilket jag inte är så snabb med längre då jag får vila mellan varven i ett, jag får även tänka mig för då jag lätt får tillbaka i ryggont och migrän beroende på vad jag gör. Denna dag lyckades jag dammsuga hela undervåningen, torka alla golven, vika och få in lite tvätt i skåpen, tog hand om hela köket och torkade av alla bänkar riktigt ordentligt. Ja hela huset på undervåningen var nu rent och snyggt. Johanna hade lovat att damma åt mig så det skulle jag slippa och det tackar jag för.

Jag hade tänkt att bli klar även med övervåningen men det sket sig om jag säger så, där hade jag tagit mig vatten över huvudet. Det gick inte alls.

När eftermiddagen var kommen så var jag trött och orkade inte, kroppen ville inte längre men oj vad jag var tacksam att jag lyckats så här långt i alla fall. Migrän klarade jag mig inte utan men det har jag nästan varje dag så det hör till vanligheten. Det som är jobbigast är nog när man glömmer bort hur dan man är, även om det nu har gått lång tid så har väl inte polletten ramlat ner helt och fullt utan jag ibland tror att jag är He-man hunters.

Det blev senare bara tv gluttande och irritation över hur jag mådde. Så mycket mer kan jag nog inte berätta.

Sen att man har haft känslor i uppror det är en annan femma men inget faktum ännu men känslan har funnits en tid, men det lägger jag inte ner energi på när och nu...

Ska skriva min lördag när jag hinner men nu ska jag ner i poolen igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar