Summa sidvisningar

måndag 9 mars 2015

Försäkringskassan ber om ursäkt....

Åter igen god kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Som jag tidigare har berättat så har det hänt ganska mycket på den senaste tiden så jag har inte hunnit med att uppdatera det som varit.

Det har blåst orkan i relationer och man har städat upp en hel del åt alla möjliga håll samtidigt som det händer massor med andra saker. I fredags eller om det var i torsdags när jag pratade med Ullis så fick jag åter igen ett nytt samtal. Ett samtal av stor betydelse antog jag redan då jag såg numret på presentatören.
Jag kastade på med Ullis för att ta samtalet och det var som jag misstänkte, det var ett samtal av betydelse.
Det var min nya handläggare på försäkringskassan som ringde. Det var en kvinna som jag aldrig pratat med tidigare och som hade sitt säte i Norrköping....äntligen någon på ganska nära håll så det känns något mer relevant än att ha någon på andra sidan Sverige typ.

Hon ringde nu till mig och berättade läget av vad hon visste i mitt fall. Jag trodde jag skulle trilla av soffan där jag satt när kvinnan i andra änden ber om ursäkt för hur man har behandlat mitt fall och hur jag har blivit bemött av både försäkringskassa och vårdcentralen. Hon berättade att kommunikationen mellan försäkringskassan och läkare har varit bristande och att hon läst alla mina papper vilket var helt horribelt galet, och verkligen sjukt behandlat. Jag berättade åter igen om hur min kontakt har varit och hon redogjorde för alla de bristande nderlag som sjukvården har gjort. Hon meddelade hur jag ska bemöta de papper jag får hemskickade och fick veta vad jag skall göra med dem och att jag ska överklaga varenda beslut jag får och så gav hon mig en adress vart jag ska sända alla papper.
Jag är så sjukt tacksam för att någon äntligen tar ansvar för agerandet som jag har fått stått ut med och jag tackar gud för att jag är så pass stark och envis och inte ger mig utan kräver att behandlas rättvist. Jag har hela tiden agerat med öppna kort och en öppen relation och inte hymlat med ett enda dugg. Jag tror till och med att FK har fått adressen till bloggen där de kan läsa även de hur jag har det om dagarna så inga frågetecken behöver existera alls.

Mitt enda mål är att bli frisk och att komma tillbaka till så normalt leverne som bara är möjligt att kunna leva inklusive att jag fortfarande har höga krav på kvalitet och inte tänker ta att bli behandlad hur som helst.

Nu är utredningar äntligen på gång åt alla möjliga håll så jag kan få saker falla på plats och att jag äntligen ska kunna få lite svar på hur dan jag är, en utredning medicinskt med remiss till smärtkliniken i Linköping där jag kommer att få träffa specialister på området och där jag förmodligen kan få fler typer av specifik rntgen och fler svar, där man kan utreda min medicinering samt mitt taskiga minne samt mig fruktansvärd trötthet som kommer hastigt över mig och sist men inte minst min migrän.

Men kan ni tänka er att efter allt som varit att faktiskt FK tar sitt ansvar och ber om ursäkt, jag har läst och läst om denna instans och om hur människor blivit så kränkta att de tagit sitt liv. Jag kan själv knappt förstå hur jag har burit mig åt för att få dem att lyssna och verkligen få dem att ta tag i detta. jag måste ha lyckats skrämt dem rejält eller gjort ett enormt intryck eftersom folk faktiskt inte kommer någonstans allls med sina överklagningar, tårar eller förklaringar. Själv har jag inte fällt en enda tår men jag har varit riktigt förbannad och berättat både i telefonen och skriftligt hur jag kommer att hantera denna situation genom att gå vidare till högre instanser och har dessutom ett fint inspelat samtal från mitt sista samtal med min förra handläggare vilket jag kan säga inte är speciellt populärt.

Om jag hade haft orken över jul så hade jag stämt fler instanser rdan men än har jag inte kommit dit och om vi alla har "tur" så kommer det att lösa sig ganska snart ändå. Jag är bara så vansinnigt trött på att bråka om hur dan jag faktiskt är. Det syns ju inte direkt på mig hur jag mår. om så vore fallet hade jag valt att inte visa mig utomhus alls.

Med dessa ord avslutar jag nu förra veckan för att i nästa inlägg fortsätta att ta hand om dagen som varit idag vilken även den har varit fullspäckad med info, aktiviteter, träning, framåt anda, räddad ekonomi och även flera olika åtgärder och fortsatt planering framåt...

Den som hänger med vidare får kanske svar på vad sjutton jag håller på med för saker när jag varit på möten och än den ena och än den andra...


Säger puss så länge ifall jag inte orkar att skriva mer under kvällen...<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar