Summa sidvisningar

onsdag 11 mars 2015

Träning betalas i massor....

Fortsättning från föregående inlägg.....

Efter att Hugo gått hem så började jag direkt med att laga mat. Det var nu lite bråttom om jag skulle hinna ed det, äta, låta maten sjunka och sedan åka och dansa.
Idag kändes det som om det var en bra dag redan i starten och det var det...helt klart.
Allt gick som på räls, vi hade riktigt roligt och fick åter lära oss nya saker igen. De var lite knepiga men oj vad roligt och sedan när de sitter så kommer vi ha så mycket mer roligt.
Att dansa är något jag tycker väldigt mycket om, och för varje ny sak som man lär sig så är det ännu roligare. Vi skrattar skojar och har bara så trevligt. Självklart hjälper vi varandra så gott vi kan och alla är så omtänksamma och artiga :)
jag gillar verkligen kursen, visst finns det människor där som är jättesvåra att dansa med också men de goda överväger helt klart. Vi dansar varje tisdag och jag mår så mycket bättre i både kropp och själ av att röra mig. Ryggen hänger med tro det eller ej men buggen funkar jättebra nu när det inte längre är ryckigt. Foxen är enklare att dansa men svårare för ryggen. Känns helsnett men så är det.
Som sagt vi hade jätte kul, och jag tror vi alla 4 tyckte likadant, roligt och lärorikt denna gång. Alla var sjöblöta av svett när vi åkte därifrån...det är väl det mest negativa men man får gilla läget bara.

När vi kom hem så kom vi lagom till Farmen och satt sedan och pratade om allt men ändå inget. Idag tror jag att det är första gången som vi åker hem helt själva utan varken Kalle eller Micke med hem efteråt.

Denna gång var det riktigt bra att ingen följde med hem för det jag gjorde sedan hade då aldrig blivit av....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar