Summa sidvisningar

fredag 20 mars 2015

Mer stadsträning med sällskap måndag



God kväll igen alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu har jag kommit till denna vecka och börjar åtminstone komma ifatt till viss del. I måndags hade vi en riktigt trevligt dag. Jag skulle åka in till Norrköping till klockan 10.00 för att gå på ett möte på ITA, Johanna hade studiedag så hon hade åkt med Pia in till Norrköping efter ett besök hos henne och där inne skulle vi sedan mötas upp.

Allt var klappat och klart men så ringde min handledare och gav återbud då hon nu blivit sjuk vilket inte var roligt alls då jag verkligen såg fram emot detta möte, men men. Jag önskade henne ett krya på sig och pratade sedan med Johanna ännu en gång. 

Vi stod fast vid våra planer om att träffas på stan och eftersom hon skulle ha stadstränat Alice åt mig under tiden mötet var som nu blev inställt så tog jag även med mig Ebba.

Vi möttes upp och promenerade med Ebba och Alice i ca 1 timma på stan, mitt i smeten bland spårvagnar, bussar och allt möjligt som inte är bekant för någon av dem. Efter vi hade varit där så åkte vi vidare och tog driven på Max för att äta lunch. Vi hade en riktigt trevlig dag Johanna och jag. Riktig trevlig kvalitets tid bara hon och jag. Hon var så duktig med Ebba så jag var lika stolt över henne som över hunden.



Här kommer nu Alice och jag gående efter ca 45 minuter och hon har faktiskt varvat ner ganska ordentligt med dragandet på denna stund.


Lite stadshångel hinns ju med såklart. Jag bjuder på att jag ser ut som jag gör men ni ska bara veta hur bra själen mår över en dag som denna.

Efter den timman mitt city så packade vi ihop oss och in i bilen och for mot Hageby. Vi for till Olofssons och mötte upp Bubben och Atlas, även Jimmy gjorde oss sällskap. Vi knallade nog ca 45 minuter till innan vi baxade in babesen i bilen för att bara ta en snabbis fika på stående fot för att åka hem. Lovar att kvällen var lugn sedan.


Kusin Fredrik med Alice och jag med Atlas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar