Summa sidvisningar

fredag 20 mars 2015

Ett jätte tack för god kommunikation?

Tänkte bara åter tacka min kära make att jag får veta vad som händer i vårt gemensamma liv. Man får jätte gärna arbeta, åka på kurs, vara med vänner, fara både hit och dit det gör mig inget alls.
Men jag stör mig som fan på att man bestämmer saker eller ändrar saker och jag inte får veta. Händer för ofta tycker jag. Det känns, det sårar. Kan man räkna med sin partner?
Det är frågan.
Så mycket sociala medier som det finns fungerande under dagtid så är det inte så svårt att lyfta luren eller skicka ett litet meddelande att man är borta längre.
Idag skulle en vän bli hjälp det blev återbud, man bestämde att åka och jobba när tillfälle erbjöds och självklart gör man det! Det skulle vara 4 tim idag men jag förstår nu att det är fulldag vilket är bra men man kan tala om. Det kan ju hända att även jag har planer....och då rättar jag mig efter den info jag fått.
No big deal kanske, men om det råkar hända någon gång är en sak.

Nu är jag hemma och är sjuk så jag ska visserligen inget göra för det orkar jag inte idag men att inte höra något alls känns nonchalant och ibland blir jag orolig....när jag blir orolig slutar det ofta med att jag blir förbannad. Jag må vara känslig men sådan har jag alltid varit och min kära make har alltid förut berättat allt, även om man inte kan säga en tid för det kan vara svårt ibland.

Har sagt detta så många gånger men vet inte varför jag glöms bort så ofta nu för tiden...det känns...

en helt onödig konflikt skapas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar