Summa sidvisningar

fredag 20 mars 2015

Försöker med allt...

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Än har jag inte dött, inte heller gått åt eller ändrat min livssituation. Nej inget är direkt varken galet eller annorlunda men ibland når inte information om olika saker fram av olika anledningar. Ingen är arg eller så men man blir trött ibland, tror många känner igen samma sak och extra trött är jag nog kanske nu när jag inte är kry och krafterna slut.

Just nu verkar läget vara sämre igen. Jag har varit som ett kolli hela dagen men blev lite bättre efter en stunds bubblande och även en het dusch, men nu fryser jag igen och är inte så värst kartig. Kalle ska åter göra oss sällskap ikväll även om jag är död, han ville gärna komma trots att jag är som jag är. Fick ett meddelande tidigare idag om kaffegäst och då var jag död så jag fick avböja. Det känns tråkigt men jag vill gärna vara trevlig och jag känner mig inte så värst trevlig när man inte är ok.

Jag måste säga att jag verkligen har goa vänner och vad jag menar med det det ska jag skvallra om lite senare....kvällen blir en aning speciell trots att jag är sjuk och jag ska inte direkt lyfta ett finger utan bara glida med med min närvaro på soffan. En softar kväll för min del, jag betalar igen en annan gång ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar