Summa sidvisningar

onsdag 18 mars 2015

Veckans hundgruppspromenad på Petersburg





God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Sitter nu och väntar på att mina babes ska äta upp sin kvällsmat för att jag och gubben ska få en stund ensamma i lugn och ro i poolen så därför passar jag på att skriva lite om vår hundpromenad i söndags.

Som många vid det här laget vet så har jag startat en hundgrupp i Söderköping via facebook där vi numer träffas en gång i veckan för gemenskap. Det är inte alla som har hundar men de flesta och de som ingen egen hund har får då låna av oss andra som har fler, en av mina regler är att alla endast fokuserar på en varsin hund för bästa resultat med varje individ. 

Denna gång hade vi en liten enkel promenad, denna gång min makes förslag, vi träffades vid Petersburg för en ganska kort promenad upp till utkiksplatsen. Detta var endast en promenad på runt 2 km men väl så nyttig för oss och våra vänner. Vi var 9 hundar som var samlade, varav jag stod för 4. Mina 2 rottisar, vår cockerspaniel och min utplacerade cockerspaniel sedan ca 2 år. Det var 2 st golden, en herdehund och en vinthund (hoppas jag inte sa fel nu) ochen rottis till som är köpt från mig och ur samma kull som Alice..

Vi hade en riktigt trevlig promenad och alla var nöjda och tacksamma. Vi fikade vid utsiktsplatsen och gick sedan tillbaka i lugn och ro.

Efter promenaden körde vi tillbaka Freja och åkte hem där några av hundarna fick möjlighet att leka av sig en aning med varandra...ja så här gick det till...:)

Jag är fruktansvärt tacksam att jag får chansen att förena nytta med nöje och glädja andra samtodigt som jag gläds själv <3

Nedan följer några foton från dagens aktivitet som gick av stapeln i Söndags kl 11.00


























Tack till alla medverkande för en riktigt trevlig dag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar