Summa sidvisningar

söndag 8 mars 2015

En trevlig fredag...

God kväll alla nära kära´vänner och bloggläsare <3

Sitter nu i soffan och väntar på farmen men tänkte ta några rader innan. Jag har fortfarande inte hunnit att vila men gör ett försök ändå. Jag ska vara ärlig och säga att jag fastnade i datan med att försöka sätta igång en film via swefilmer men det funkade absolut inte. Jag vet inte vad det är för fel ikväll men filmerna kommer inte upp utan det går endast att se alla trailers.
Fredagen startade inte i min anda. Jag hade en riktigt jobbig dag hela dagen, Vi hade anmält oss tidigare under veckan att följa ed på klubbkvällen på Borgen. Vi har inte tidigare varit med men denna gång tänkte vi prova.

Jag försökte kurera mig hela dagen och få igång kroppen men helt utan resultat, jävligt frustrerande kan jag säga. Jag hade i tanken att jag skulle skriva, städa, och beta av en hel del som inte blivit av av olika anledningar. Så blev nu inte fallet igen. Denna dag så blev det inte mycket alls gjort utan att hela dagen gick åt till att försöka bli ok i min rygg.

Jag hade dock en positiv inställning men det kändes lite sådär.

Hur som så kom kvällen närmare och jag hade duschat tidigt på dagen för att slippa stressa. Johanna och jag åkte ner till Sörping till systemet och handlade lite gottiga saker samt även en sväng till Willys.
Vi var hemma senare än tänkt men det löste sig ändå. Johanna skulle vara hundvakt när vi for iväg och dansade på Borgen. Vi skulle vara inne kl 20.00 för att käka middag som var bokat.
Vi var inne i tid och satte oss till bords efter att ha stått ganska länge och huttrat i kön. Vi tog lite förfriskningar till maten och pratade en hel del vid bordet. Kalle han dansade nästan största delen av tiden tror jag men för oss blev det inte lika mycket. Det blev lite med Kalle, lite med Micke och ett varv med en klubbkompis till Janne men sedan var det lugnt för min del. Jag hade fortfarande inte blivit ok i ryggen vilket var förbannat jobbigt, men mest känns nog fortfarande inte som om det är våran grej med Borgen...när ska det bli det???

Det är helt klart mycket man kanske inte riktigt lär sig även om det är trevligt. Men men nu har vi även testat en klubbkväll :).

Vi hade alla trevligt och pratade och skrattade om vart annat. Alla är vi olika och tur är väl det.
När det stängde åkte vi hem, Kalle körde.
Tack för en trevlig kväll säger jag till sällskapet. Lite trött var jag trots att jag inte riktigt fattade det om jag ska vara helt ärlig för nr jag väl lade ig på kudden så var det samma effekt som när man slår av en strömbrytare ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar