Summa sidvisningar

onsdag 1 april 2015

Äntligen kan jag börja berätta....

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu har kvällen kommit och jag har nu fått fram datorn och försöker finna ro för att äntligen få berätta vad jag har haft för mig den senaste veckan. Hela veckan har varit helt fantastisk och jag hade inte velat göra ett enda dugg annorlunda. Det som just nu är kruxet är att finna ro och harmoni att skriva. Jag har själv varit helt upp i varv och har svårt att trappa ner...adrenalinet har flödat och nu när jag ska sätta mig och koppla av så sitter jag i soffan med Patrik och Johanna som kacklar som en hel jäkla hönsgård!

Jag har nästan redan på 10 minuter dragit håret av mig på deras tjatter och hoppande i soffan, jag vet inte men det är inte direkt harmonisk stämning här just nu men jag löser det. Johanna går snart ut till sig, Patrik kommer som väl är somna efter han har sprattlat omkring i soffan tills han somnar eftersom han har ätit sockergrädde vilket han ska ge fan i...super bra för en diabetiker :P....
Jag har nu laddat med spotify i öronen så jag slipper höra de andra och bara sjunka in i mina tankar, känslor och minnas har veckan har varit.

Jag kommer att ta bit för bit...har även väntande inlägg sedan tidigare som jag inte hunnit med, ska försöka få ihop det så gott jag kan så ni hänger med för nu har det varit åka av...love it ;)

Puss


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar