Summa sidvisningar

tisdag 28 april 2015

Tar ett nytt varv medans jag inväntar John Blund....

Jag ska ärligt säga att det har varit så satans fullt så jag knappt vet vad jag har gjort överhuvudtaget.

Låt mig tänka lite...Helgen v 16 fredag den 17:e april

På fredags morgonen vaknade jag tidigt som jag ofta gör. Jag hade fullt upp och grejade med en det ena och en det andra under tiden som jag inväntade att jag närmade mig tiden som jag skulle infinna mig nere i Sörping hos Johans Däckservice för att skifta till sommardäck på bilen.
Jag for iväg i sista sekunden som ofta då jag alltid är ute på gränsen och nallar. Jag var nere precis på avtalad tid och fick köra in bilen med en gång. Anna hade hört av sig för att eventuellt ses men jag hade tyvärr endast tid vid denna tid med att ta en promenad. Jag hade planerat en stadspromenad med Alice under tiden som jag hade bilen inne hos Johan.
Promenaden började med ca 20 meter av enormt dragande men så helt plötsligt föll polletten på plats och Alice och jag hade en helt suverän promenad runt hela Sörping. Hon gick där hon skulle och skötte sig suveränt, hade ingen halti denna gång men hade den i fickan ifall att om eftersom jag inte orkar med allt dragande för ryggen.
När jag promenerat i ca 1 timma så gick jag tillbaka till bilen och åkte hem igen. Jag skulle klippa Winston denna dag var tänkt men det var som vanligt att det kom en himla massa annat i vägen så jag kom aldrig dit och stressen ökade såklart när jag inte får det jag ska gjort. Han såg nu verkligen ut som ett får och eftersom han lätt får hotspot på halsen på våren när värmen kommer så är det ännu viktigare att han är korthårig.

Jag hade besök av grannen och hennes kompis som brukar hjälpa henne med hästarna och den person som såg mig leta omkring efter något den dagen då jag knappt var hemma  så. Jag sa att jag funderat på att ge henne ett kort på mig så man vet hur jag ser ut. Jag tror att hon kände sig lite dum just då så även grannen när jag frågade hur i helsike man kan ha taggtråd hänga utanför hagen i rullar när man redan har haft en olycka där taggtråd var inblandat. Jag tror att jag nådde fram och det var mitt enda mål inget annat. Jag tycker det är oerhört obehagligt med alla vassa saker som finns på gården överallt så djur kan skada sig.

Jag lyckades slutligen att klippa 2 av Winstons tassar iaf, vilket är ett framsteg åtminstone. Under dagen så anmälde jag Whoopie till Mh och gjorde allt klart. Var förbi hos Ullis en sväng för att titta om och hur trasigt förtältet blivit efter blåsten. Alla fönster satt kvar i tältet efter att jag fått hjälp att kasta in det och faktum var att tältet hade hållit. Ingen var gladare än jag...

Nja mycket mer hände väl inte just denna fredag men det är säkerligen massor som jag redan glömt men ger mig för denna gång ....sitter mer eller mindre och nu sover när jag skriver och går och lägger mig i stället..

Godnatt alla goa där ute..

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar