Summa sidvisningar

fredag 17 april 2015

Fortsätter Söndagen i Kärnhult

Precis som rubriken lyder så var vi hemma en liten sväng efter hudgruppspromenaden för att sedan bege oss ner till Kärnhult till Helen, Anders och lilla underbara Ellen.

Alla hundarna var med ner och de har även de 3 hundar som inte våra träffar direkt. Det har inte blivit av, jag har inte tidigare haft energin att ta hand om den typen av träning för att socialiseras med allt och alla. Mina fick sitta kvar en stund i bilen för att kolla läget på de andra utanför när vi anlände. Det var lilla Kerstin och jag tänkte att det här blir väl grejer, Alice kommer väl gå totalt crazy bananas men icke!

Först fick Nemo komma fram till bilen och kolla av Ebba och Alice men han var inte alls förtjust i någon av dem, lilla Nellie och Kerstin var också lösa och sprang runt på tomten. Alice hade dock lite bekymmer över vad de gjorde ;)

Helen tog in Nemo till svärföräldrarna då han grymtade lite. Jag visste ju även att Winston skulle muppa sig vilket han gör till hanar och eftersom vi skulle stanna där hela eftermiddagen så tyckte jag det var onödigt att ha muck direkt ur bilen.

När Nemo var borta fick Winston först komma ut till småtjejerna och det gillade han. Därefter fick Ebba introduceras och där fanns inte heller en enda reaktion, Kerstin var dog lite intressant förmodligen för att storleken var mindre än katterna ;)

Sist fick Alice komma ut och det funkade också riktigt bra. Jag var så lättad att en tung sten föll. Alice har varit jätte besvärlig med små hundar mellan varven. Efter ganska lång stund så gick vi in och Helen och Anders har ju flera katter som springer här och där och jag är inte säker att mina hundar inte jagar dem och kanske till och med i stundens hetta konkurrerar om en katt som kanske kommer i kläm så tog jag det säkra före det osäkra. Jag visste heller inte hur de gör om de små hundarna fräser åt dem då de är två stora ihop så jag satte på dem båda en munkorg så att de kunde gå fritt och strosa i huset utan tvång att vara silla på samma plats under uppsikt. Jag kände att det kändes jättebra att ta det ansvaret och vara förebyggande som vanligt så att inget onödigt händer för det är verkligen onödigt isf.

Efter fika blev det mat och det var riktigt gott. Lilla Ellen var med såklart och snackade nästan hela tiden. Nedan följer några bilder från besöket där. 

Vi var även ute på en promenad med mina 3 och deras 2. vi gick inte så långt då jag inte klarade det efter MH-test dagen som satt sina spår i ryggen i fredags och Alice jäkla dragande idag igen. Jag tappade tålamodet igen!



Alice ligger med mig ute på altanen när jag är ute och röker...


Tror någon mer vill ha lite mat <3



Efter några timmars spring så var de båda helt slut för dagen redan


Är inte lilla Ellen så jäkla härlig!..så säg ;)

En underbar och lycklig liten tjej.
Tack snälla Fam Åberg/Karlsson för allt denna dag!
jag hade verkligen en bra dag...

STORT TACK FÖR DENNA FINA DAG <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar