Summa sidvisningar

lördag 4 april 2015

Hur gick värderingen nu då???

Nu har värderingen ägt rum i onsdags. Vi hade samma värderingsman som vi hade för 3 år sedan. Tjejen kom på avtalad tid och vi tog emot henne som förra gången.

Innan hon klev in så tyckte hon att oj vad det hänt grejer på utsidan vid trapphuset. Jaha svarade jag...det har nog hänt en hel del där inne också sedan du var här sist.

Vi gick in och hon tittade beundrande på vår ofärdiga hall. Hon klev in i vardagsrummet...och vidare till matrummet. Där höll hon på att baxna ;), och vidare till köket vilket var likadant. Hon berömde vartenda moment om vad som passade utmärkt i huset med läget och stuket på hus och sa hur fint det var.

Vi vandrade vidare genom övervåningen och hon minns inte att hon sett mer än ett badrum och ett sovrum. Det är kanske inte så konstigt då inget annat fanns sist då allt endast bara var ett skal.

Förra gången hin var här värderade hon huset till en summa det skulle ha i färdigt läge...

Denna gång är huset fortfarande inte klart men nu värderade hon huset på samma vis men nu när hon såg hur vi byggt så var slutresultatet annat....

Helt plötsligt så kommer vårt hus vara värt 400 000 mer än vad man trodde för 3 år sedan. Den värdering som huset står i idag i ofärdigt skick är värt mer än vad den slutgiltiga värderingen var då.

Dagens summa är redan så att vi i dags läget har höjt värdet avsevärt och vi har byggt till ett värde av 100 000 kr varje år på vår fritid och till oss själva...så jag klagar inte. Kan känna att det är riktigt skönt att faktiskt få en stämpel med ett pris på vårt arbete.

Hårt arbete lönar sig i längden....sug på den ni ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar