Summa sidvisningar

måndag 13 april 2015

Medans jag väntar...

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Sitter nu i soffan efter en kopp kaffe insvept i en filt och väntar på att Johanna ska bli klar i duschen så att det blir min tur. Kroppen är idag mör efter de dagar som varit tidigare och huvudet följer väl med lite si och så ska jag väl ovilligt erkänna.
Babesen ligger i en hög och snusar som vanligt och nyheterna står på och surrar i bakgrunden och jag har som vanligt ingen som helst koncentration och lyssna vad som sägs där. Tänkte att jag ska försöka ta ett av inläggen som ligger och väntar på att få lite text och publicering men nu hamnade jag i ett nytt bara för att kunna starta på ny kula för dagen innan jag fortsätter med det som varit.
Idag väntar en trip till Norrköping igen och min Alice ska åter dumpas av hos Bubben för fortsatt träning med annan miljö och katt som jag nu pysslat med i snart en månad. Har sagt det förut men jag tackar åter igen för hjälpen med det som jag inte kan åstadkomma själv <3

Under tiden som jag lämnar henne där så åker jag åter på ett möte på ITA med Elin som jag gör varje vecka nu för tiden. Jag har riktigt trevligt men får ett litet uppvaknande lite då och då ska jag äl erkänna även här.Allt är ju inte så roligt att faktiskt vakna upp till. Jag har haft en uppgift att göra under helgen vilket jag gjort men inte helhjärtat då orken inte har räckt till riktigt då det verkligen varit enormt fullt med aktivitet och nya saker.

Jag har haft en oerhört bra helg men jag känner mig nog lite ding dong i orken och huvudet än, men det bjuder jag på.
Nu är det en ny vecka med nya utmaningar så det är bara att ta tag i den och även försöka att delge er alla det som har varit. Som sagt inläggen står på kö och jag vill verkligen få ner allt i text så jag ska verkligen försöka ta mig ifatt så gott jag kan ..

Önskar alla en riktigt bra dag och puss och hej från mig så länge ;) <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar