Summa sidvisningar

söndag 5 april 2015

Besök av godingar...

Tjing igen,
Fortsättningen av långfredagen bjöd på besök av Helen, Örjan, Petra och barnen. Hugo kom även han upp och fikade med oss så han träffade Loke och Vera.
Barnen gick igång till ve och fasa och lekte som galningar med rottisarna. Allra helst Vera och Alice. Jösses amalia vilket hay life det var, jag blir alldeles stirrig på dessa tillfällen hahaha, man är ju inte så van längre. Det blir liksom 300km/h från ingenting.

Hade visserligen bara en stund men oj vad jag tyckte det var trevligt! Vi blev även inbjudna till Veras kalas...och denna gång hoppas jag verkligen att det kommer att gå vägen <3. Vi har varit riktigt dåliga på att åka dit, dock inte med flit men ändå...

När sällskapet åkte så var Hugo kvar en stund till och mös med hundarna då de mer eller mindre deckade direkt.

Jag var också helt slut. Johanna och jag satte igång en romantisk film som vi kikade på tillsammans och visst var det känsligt såklart så jag sitter ju och grinar som vanligt.

Vad tror ni Johanna gör? Jo såklart filmar mamma och sänder till kompisar! Tack för den...den tuffa morsan...eller hur..hahaha

jaja..så kan det vara och det var ren fakta så visst jag bjuder på den. Patrik var iväg och jobbade denna dag så därför finns han inte med i inlägget ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar