Summa sidvisningar

onsdag 29 april 2015

Avslutar v 16

Idag var en dag so jag hade planerat en riktigt trevlig dag med hundgruppen men so ofta blir inte saker som man tänkt...så även denna gång.

Min tanke var att vi skulle åka in till Norrköping och mötas upp i Hageby för att gå en stadspromenad med hela ligan. När vi sedan var klara skulle vi packa in oss i bilarna och åka ner till Grizzly för fotografering av våra hundar då jag hade fått en inbjudan via mail att en fotogra skulle vara där. Tanken var att vi skulle fika och umgås utanför medans en i taget gick in men icke!

Nu visade det sig att fotografen skulle ju vara där på fredagen så jag fick planera om allt. Jag blev sen till att boka in en sysselsättning och många var upptagna så denna gång blev det endast Pia och Lotta med Bella. Detta innebar att vi träffades på annat sätt eller vad man ska kalla det för. Vi struntade i en promenad då andra saker är riktigt viktiga i vår träning så det blev att fokusera på Alice och Bella denna gång och de andra fick idag fritt...

Vi startade med lek med förare...lek med andra och då inkallning av förare därefter bytte vi hund och tog nästa och gjorde samma sak. När det var klart så gjorde vi upp en fyrkantsbana. " varv där hunden skall sitta fot mellan varje kona, sedan 2 varv med ligg på samma sätt, vi fortsatte med 2 varv stå (vilket är lite knepigt då de gärna sätter ner rumpan men då rättar man bara till) Sist så sprang vi trav runt i två varv.

Jag fattar inte att det var sant! de var så jäkla duktiga att det inte fanns något alls att rätta! vi var helt handfallna allihopa! Ohhh om vi ändå hade kunnat få detta på film! Alice tog vartenda kommando och jag var helt chockad! Märkligt ibland har hon verkligen hjärnsläpp totalt men ibland funkar precis allt. Bella var mer eller mindre likadan. Hon är inte lika hungrig på att leka och använder nosen lite mer i backen vid inkallning men ack så duktig. Det båda utgav en så vansinnigt markant skillnad mot vad de brukar. De fick även träna hundmöten men det gick så bra, de brydde sig inte alls om varandra så vi avslutade innan de hann att tröttna helt och så fick de en varsin hundgård...och hör och häpna...Bella var tyst! Hon som brukar skälla så man blir galen!

Vi var så sjukt nöjda och vårt arbete har verkligen gett resultat ...tyvärr kommer ju återfallen fortsätta komma ett bra tag till men nu har man åtminstone kvitto på att de verkligen förstår vad vi vill förmedla..

Detta var den dagen som vi kände att vi vunnit högsta vinsten! Det fanns inget i just det läget som hade varit värt mer...

Fy sjutton vad vi har varit duktiga med vårt kämpande, och nu börjar betalningen att komma...<3<3<3<3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar