Summa sidvisningar

lördag 25 april 2015

Förenar nytta med nöje...flyttar hemifrån...

Torsdag 9:e april.

Ja ni gott folk nu går vi tillbaka en stund i tiden..jag har ju missat en del så nu kör vi..

Eftersom jag har påbörjat en hel del träning av alla möjliga slag med mina hundar och den sociala delen för att underlätta alla olika typer av sociala former i framtiden så var det nu åter dax för husvagnen. Vi har bokat dagar redan där vi ska vara iväg och jag anser att man inte bara ska ta och dra iväg om man inte riktigt vet hur situationen kommer att te sig något sånär, dessutom var det dax att umgås en del med en väninna som har halkat efter väldigt. Jag bad gubben tidigare i veckan att han skulle köra ut husvagnen till Ullis där den nu ska stå i ett par veckor till förfogande när jag har tid och ork. Jag kan komma och gå som jag vill i den och det passar mig alldeles utmärkt.
Jag började min dag som vanligt, upp ganska tidigt och gjorde mig i ordning för ett möte i stan. Jag skulle träffa Elin igen för fortsatt planering osv.
Patrik skulle denna dag skjutsa Johanna till tandläkaren i Linköping. När jag hade varit på mitt möte så åkte jag hem och packade ihop det jag skulle ha med mig. Min tanke var att jag skulle åka till husvagnen och städa den och se över vad som behövdes i den och så vidare. Tänkte att jag låter hundarna campa då jag städar och jag kan samtidigt umgås med Ullis, massor med flugor i samma smäll :) passar mig som handen i handsken.
Jag blev kvar under kvällen och stannade över natten då Ullis och jag hade lite tjej galej. Nu var fallet som ofta att jag blev trött ganska tidigt och blev tvungen att avbryta kvällen så jag berättade hur jag kände mig så vi avslutade ganska tidigt. Jag gjorde mina hundar som vanligt, Winston fick vara hos Ullis och kompa med Freja under natten medan de två stora tjejerna stannade hos mig. Jag försökte under kvällen åtskilliga gånger att komma ut på nätet hos Ullis men det knölade och tappade teckning i ett både på mobildatan och 'wifi. Inget roligt alls så därför blev dagen inte nedskriven alls.

Jag sa åt mina babes att de fick gå och lägga sig medans de väntade på matte, denna gång var det lyx. De skulle få sova  i sängen hos mig...vilket de aldrig annars får utan får ta golvet nedanför. Nu var jag helt ensam och mitt fokus var inte att ha dem borta från sängen utan att vara med, hålla sig lugna och skapa ytterligare kontakt så vi svetsas ihop ännu mer än vad vi redan har.

Jag hade lämnats plats mellan de båda och de sov redan lugnt på ena ögat när jag gick och lade mig. Så fort att jag lagt mig till rätta så snarkade de båda från varsin sida. Jag kan inte säga annat än att det var såååå mysigt. Detta händer liksom aldrig eftersom hundarna inte är på övervåningen hemma utan alltid nere. De gånget vi sover ihop är då vi hånglar på soffan och sover ihop där men inte annars.

Jag kan säga att ifrån hjärtat var vi 3 som gillade läget <3<3<3

Nedan följer bilder från vår husvagnspremiär...




Ja här har vi utgångspunkten för dagen...stödbenen ska ner och vagnen ställas ordentligt så vi han vrålhångla i den...jag och mina babes alltså såklart ;)


Jag bad om hjälp att hålla i när jag skulle få upp förtältet, hur nu det skulle gå men va fan jag är väl en rejäl kvinna hoppas jag, hur svårt kan det vara? Min partner som då är Ullis sa efter 2 glas vin så funkar det nog, så sagt och gjort 2 glas fick det bli...


Jo vars inte helt galet, va? ;)


Super primitivt men lätt och ledigt :)


Burar på plats så vi kan få koppla av allihopa...


Mina underbara sängpartners <3


Ja kvällen avslutas ju som vanligt, svårt smärtstillande, migräntabletter och lite annat smågodis...man vänjer sig vid det mesta... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar