Summa sidvisningar

söndag 5 april 2015

Snart ifatt...

Godmorgon alla nära kära vänner och blogg läsare <3

Nu är det Söndag igen och jag har full upp som vanligt om ett tag. Hela köket driver i disk efter påskfirandet igår och jag känner mig en aning sliten. Igår kväll var en dag som inte alls var rolig för min rygg. Jag var väl påmind hur smärta känns och antagligen vet jag svaret varför men ignorerar lite...jag vill ju leva...jag vill ju att jag ska lyckas...men det funkar inte alltid..

Jag hoppas och ber en bön att jag ska komma igång ordentligt med min rörelseförmåga utan smärta då jag har en jätte trevlig aktivitet som väntar. Idag är en ny hundgruppsträff innehållande både hundägare och många icke hundägare som vill göra oss sällskap för den sociala biten som vi också har och tycker är både viktig och trevlig. Vi kommer att vara Ebba, Alice, Atlas, Freja, Winston, Pepsi, Bella som hundar idag och Tuija, Gunn, Paul, Emilia, Fredrik, Patrik, Jag, Johanna, Lotta, Pia, Jenny, Fredrik, Emelie och David idag.
Tyvärr blev Margita sjuk så hon och hennes 2 hundar fick stanna hemma idag. Vi önskar henne krya på sig såklart.

Idag skall vi gå en gemensam promenad med hundarna tätt och lugnt och även med annan förare än vanligt. Efter promenaden så nalkas övningar som vi startade med förra gången efter att vi har lekt upp ett intresse med hunden. Därefter grillar vi och tar en riktigt trevlig tillvaro.

Nu ber jag en stilla bön att jag idag håller....

För övrigt har det varit skärtorsdag och jag satte mig då och började blogga ifatt vad som hänt här. Kom dock inte så långt eftersom jag hade massor att berätta. Kalle dök upp och blev kvar ganska länge, han bjöd på lunch hemma hos mig, gullig som vanligt. Tack Kalle <3

Långfredagen har varit och den visar jag med foton då jag fick ett glatt infall, Påskafton behöver även den dagen ett eget inlägg och sedan är jag ifatt :)

På återseende om ni vill...<3..ps jag kanske hittar något mer att stoppa in för jag ger mig den på att det finns saker jag just nu glömt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar