Summa sidvisningar

onsdag 15 april 2015

Drar ett djup och släpper efter....

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3
Nu ni gott folk drar jag efter andan...nu är denna jäkla dag över...i alla fall med allt knöl :-)
Sitter nu och tar ett bloss framför brasan med en kopp kaffe och belönar mig själv för god insats idag trots mitt otåliga och lätt irriterande humör..:-P.
Startade i morse med ett gott humör..städade gjorde jag det värsta igår..så jag var ifatt med mig själv en aning när jag vaknade.

Jag satte mig med en kopp kaffe och tänkte att jag "ska bara" kolla hur det ser ut på bloggen, var det mycket läst eller ej...
MMMM....kyss mig i röven, vad gör jag?
Jo jag upptäcker att man vill läsa mer och jag har ett behov att få ur mig allt som varit men har inte orkat tidigare. Jag har haft dåligt samvete att jag lovat mina valp köpare att skriva om valpar och Coco för att berätta hur det har varit osv...hur hundarna blivit och en den ena och en den andra. Mitt största behov är att få ur mig mitt liv med Coco och varför jag agerat som jag gjort...behöver till viss del få ur mig det för det gnager fortfarande...behöver ett avslut. Så anledningen att jag berättar är för mig själv, för att ta mig igenom allt en gång för alla när allt lagt sig när man kan utvärdera ens egna beslut.

Däremot hade jag väl inte tänkt att det skulle bli så långt men nu tog jag hela alltihop direkt i ett svep och har en bra bit kvar, varav den bästa och den värsta....

Hur som så kände jag i morse att ...vad sjutton när så många visade intresse av att läsa och jag fångade någras uppmärksamhet med min text så förtjänar man också att få en bild av hur och vad jag menar, vem jag pratar om, vissa även i bilder hur vi hade det så jag satte igång..

Att det tog tid att leta bilder! Herre mig ge jag var nog igenom varenda mapp över hela fb, telefonen och överallt. Självklart ska det jävlas och det ska hänga sig och stängas av så jag får börja om så därav blev det inte mer skrivet idag, men jag lovar...det kommer. Jag har även fortfarande 19 andra inlägg som jag vill skriva om medans minnet är färskt.

Men va fan...jag hinner ju inte, jag är för okoncentrerad för att bara ta datorn och sätta mig, minsta lilla störande monent förstör koncentrationen!

Hur som så efter mycket möda och stora besörjelser så fick jag ihop bilder till de inlägg som jag redan skrivit om Coco och den tiden runt där innan hon kom hem. Då var jag nöjd men var sugen att skriva lite till...men så blev inte fallet..

Jag hade massor av saker jag var tvungen att ta tag i idag. Hade bland annat kontoret som hängde över mig...oooh vilken lust jag hade. Jag skulle även bli medlem i sbk var tanken och så hade jag fått ett mail att jag nu kunde anmäla till mitt MH i maj. Så vad gör jag efter jag var klar med inläggen???

Jo jag "ska bara" anmäla mitt medlemskap i NBK dvs Norrköpings Brukshundklubb vilket jag gör, men när jag sedan ska anmäla mig, Ebba  och Alice till MH så finns inte mitt medlemsnr. Jag blev även tvungen att skapa ett konto där...
Tiden tickar iväg, klockan var nu redan 14 och inte ett skit kändes som om jag fått gjort. Jag höll på där och vet inte hur jag gjorde men jag lyckades anmäla oss till MH och betala mina första 1200 kr. Jag anmälde även Johanna till SHU och betalade, ifall hon får för sig att göra något med någon hund...(Vilket jag naturligtvis får betala).. 
Efter ytterligare en massa tid så frågar jag ut på fb i NBK gruppen vart jag hittar mitt medlemsnr och får massor av svar av alla möjliga hjälpsamma människor. Nu visar det sig att jag min jävla snurrjärna har inget medlemsnr för efter ca 1 timma till då upptäcker jag att jag har betalat till tävlingskontot! Smartskalle! Jahopp hur gör jag nu, jag var färdig att ge upp! Då från ingenstans så kommer en räddande ängel på NBK. Man har där fixat mitt problem och fått fatt i de pengar jag betalat in och fått dem till rätt ställe. Man skickar mig mitt nr via mail, TACK SNÄLLA FÖR DET! Jag var nästan redo att slita håret av mig. Ja, just det innan detta var klart så hade jag även ansökt om medlemskap i VBK också... har där även betalat klubbkostnaden så nu får vi se om jag får en bekräftelse att jag är medlem där med. 
Efter alla dessa turer så kommer Patrik hem, han har jobbat och är trött och hungrig och vi är ju då två för jag hade ju glömt att äta något alls...

Han frågar när jag sitter upptagen vad jag ska göra för mat och jag exploderar inombords av stress men svarar att jag inte hunnit dit än...Tacka fan att jag lyckades behärska mig, annars hade vi blivit osams helt i onödan...jag var verkligen inte en kul person idag.

Patrik gjorde mat och när det var klart så hade det löst sig med allt tack och lov. Efter maten så tänkte jag ta mig an kontoret men fy satan vad det tog emot...hade ingen lust alls, allt kändes tungt men om jag inte gör det idag så har jag skiten kvar imorgon....

Varför är det skit då? Jo för att jag är stressad på allt jag måste fixa och har lite häftigt mycket om mig och kring mig just nu, det märker jag på olika plan...
Jag drack lite kaffe, tog mig i kragen, hånglade lite med hundarna där jag fann lite ro och gick sedan en trappa upp...

Jag kopierade alla dokument, drog ut insättningsuppgifterna, drog ut ett kontoutdrag från kontona, tog hand om alla kvitton och limmade dem på papper och kopierade, sorterade i ordning, fakturerade, gjorde allt klart för revisorsassistenten samt var ute på mailen och drog ut mitt medlemskap  så jag hade det på papper eftersom det ska visar upp på MH;t sedan. Det ligger nu redan tillsammans med stamtavlorna. WOW snabb någon gång!

Ja, jag har även matat hundarna nu och Patrik sover på soffan igen och Johanna har tackat för sig för länge sedan...
Tyvärr har mina hundar fått dåligt med stimulans idag men det verkar just nu inte gå någon nöd på dem men jag kommer nog märka det på Alice imorgon. Det kommer bli en tidig morgon för mig då hon säkert kommer vilja dra igång benen tidigt och om jag inte är där kommer hon bli rastlös och  säkert äta upp mitt hus!! :P

Mer än så här har jag inte gjort idag då det ska strula och jävlas när man ska sätta sig på nätet...tekniken är bra när den fungerar men det är ett helsike när man inte fattar och vill prata med någon då det knappt går att få fram ett vanligt telefon nummer idag! Allt ska ske via mail och då ska man sitta och vänta på svar...JAG HATAR ATT VÄNTA..
Bråttom? Jag? Nej då, inte alls bara det gjordes igår...typ så!

Nu har jag gått igång lite igen så nu får vi se om jag skriver mer, går och lägger mig, tränar hund inne eller glor på TV...det återstår att se..

Ha en fortsatt trevlig kväll...så syns vi vidare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar