Summa sidvisningar

torsdag 2 april 2015

En död dag...

Hej igen alla som nu läser för fullt, idag går det på löpande band. Kanske toppar vi tillsammans läsar siffrorna idag, statistiken visar att det går snabbt upp idag men jag har ju knappt berättat något ännu!

Den onsdag jag hade förra veckan var inte alls av min karaktär. Jag hade ett möte att passa tills klockan 11.00 och så skulle jag ha besök kl 15.00 då jag skulle hjälpa en fin granne att välja matta till sitt kök. Jag hade lovat att fixa allt bara de bestämde sig för en.

Känns riktigt fint att kunna hjälpa till :).

Eventuellt skulle även Pia och Lotta dyka upp efter de varit hos doktorn för en operation men de dök aldrig upp. Jag hade en dag som var fullspäckad åter igen med alla möjlig saker att göra...allt går runt liksom

Vi ska omvärdera huset om en vecka, ett Mh ska bokas och jag vet inte hur eftersom det kanske endast finns en enda tid i november kvar på hela året i Östergötland, massor vill jag göra på huset innan värderingen, tomten ska städas, balkongen målas, hela huset städas, papper ska skickas åt alla möjliga håll, jag har ett skåp som jag vill måla om för jag vet att det skulle vara så fint, jag vill tapetsera klart på hallen uppe så jag någon gång får ett fint sy och pysselrum, jag vill motionera och aktivera mina babes, hinna vara social, köpa det där lilla extra som ger piff i tillvaron, jag vill orka vara kvinna och fru, (även jag har ju lite "behov" ;))
Jag vill få i ordning mina valv i huset som ser jätte tråkiga ut, jag vill ha lister på väggarna och jag vill ha en ren platta utanför uterummet där det ligger överfullt med brännbart nu och så vill jag såklart ha i ordning i pool rummet och uterummet. Hundskiten på tomten ska bort, hundgårdarna rena, hundar aktiveras, Hugo på besök, stadsträning och katt och småhundsträning med Alice vill jag finna tid för.

Allt känns som om det står mig i halsen, samtidigt som allt detta så har jag annat, jag ska kontakta länsstyrelsen, alla mina valpköpare om mh, ska försöka boka studiebesök, regler och paragrafer ska kollas upp. Min framtid för fortsatt arbete ska stakas ut, min ekonomiska situation måste redas upp. undersökningar av olika slag ska göras, kontoret är snart dax igen, bli fri från förskylningen tack och dansa på tisdagskvällar!

Som ni ser så är huvudet helt fullt hela tiden! så det är nu att organisera upp allt för att hinna så mycket som möjligt och dessutom hålla, men visst känns det omöjligt eller? Sedan som grädde på moset så har vi ju vardagen såklart med middag, och torka tassar varje gång de går ut med tanke på att hela tomten är en ren leråker, fönstren går inte att se ut igenom och dörrarna är fulla av lera...

Dessa tankar gjorde mig enormt trött, jag var på mitt möte...tog emot mina grannar med glädje ocj stimulerade hundarna med motion och kontaktövningar. Patrik skulle under kvällen åka på Hockey så jag skulle bli ensam...
Jag var bara så fruktansvärt trött och inte heller helt ok så jag sov på soffan som ett litet barn när Patrik åkte på Hockeyn...så denna dag var helt körd...:(

Herre min ge 1 vecka kvar till deadline inför en värdering...kanske är min önskan om vad som jag skulle vilja hända åthelsike för stor?

Jag vet....höga krav och enormt envis....hur ska detta sluta???

Vad tror ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar