Summa sidvisningar

lördag 25 april 2015

Laddar för blogg...

God middag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Ni kan redan frasen som jag brukar säga nära det har varit dåligt med att uppdatera vad jag har gjort så jag hoppar att säga att jag ber om ursäkt för att jag varit super dålig på att skriva den sista tiden. ;)...

Det har varit så mycket och jag har fart runt som en tätting, lite av ett helt nytt liv om man ska hård dra det hela då jag alltid finns hemma annars. Jag har verkligen INTE varit där jag brukar utan har "flyttat ut" ganska ordentligt mot tidigare. Jag gjorde ett frest för ett tag sedan att dra igenom en vecka runt påsk men så blev jag avbruten av något och koncentrationen har rubbats i ett. Jag for iväg för att skriva ifatt men då har nätet strulat multum och till resten har jag haft mycket besökare på min nya adress... (eftertraktad som jag är ;)<3).
Skämt åsido så är det trevligt att vart jag än åker så kommer en hel del av mina vänner och gör mig sällskap där jag är...måste ju faktiskt betyda att det är mitt sällskap man vill ha, där jag varit har jag inte mer att erbjuda om man inte är sjukt sugen på pulverkaffe och extremt primitiv tillvaro på en trång yta förstås. Självklart hånglar jag lika duktigt på vilken plats jag än befinner mig på ;). Självklart har jag även haft mina 3 hundar med mig dygnet runt varav den gamla gubben fått komma och gå lite mellan mig och en vän efter behov. Dock om han fick välja så vet vi nog alla vart han föredrar att vara....min lilla älskade gubbe gråter när jag finns utanför dörren och han inte får vara hos mig <3.

Jag har nu satt proppar i öronen, satt mig till rätta i soffan och ska försöka att gå in i min egna lilla bubbla en stund och bearbeta alla nya intryck och upplevelser jag haft sista tiden samtidigt som jag låter fingrarna glida över tangentbordet för att vidare dokumentera och delge fler som jag vet har väntat på att jag ska skriva. Jag märker att det finns ganska många via fb som väntar men även via g+ och även adressen hit. Det är riktigt trevligt när man kan känna att man faktiskt är saknad, då har man på något vis satt en liten tanke i varje enskilt individ och jag hoppas att det är av positiv karaktär där jag delar glädje, energi , inspiration, värme och även sorgliga och tråkiga saker och andra kan känna att man inte är ensam där ute utan att det faktiskt finns fler som kanske känner samma sak.
Jag vill även kunna visa att även om man drabbas av tragiska saker som slår djupt i själen så är inte livet över eller inte heller dömt att vara trist och tråkigt...har man inget arbete som så många inte har idag ...som jag själv...så är man inte körd för det...an har ett värde och är betydelsefull ändå! Glöm aldrig det!

Jag har så oerhört mycket fina människor runt omkring mig i min tillvaro men visst har jag också lust att ge upp och bara gå och dö ibland...och då menar jag det verkligen! Men var gång så reser jag mig ur askan och kommer igen, seg som jag är ;)

Ska verkligen nu försöka att ta mig igenom den veckan först och främst där jag slutade att berätta förra gången jag försökte...men nu ska jag banne mig ta ifatt en del ....puss på er...vill ni hänga med på min resa?!

Jag har en önskan att ni visar mig vem som gärna hänger med i någon form av kommentar här eller via fejan eller så ....

Tar nu ett bloss och försöker ta tag i mitt gångna liv ;) <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar