Summa sidvisningar

söndag 12 april 2015

Ett instick...

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Sitter nu i vardagsrummet med håret på trekvart, kaffe i koppen och smärta i rygg och migrän. Jag har kurerat mig och ska komma i form för mitt hundgruppsmöte som vanligt på söndagarna.
Idag blir det lite lugnt hoppas jag, vi ska ta en softar promenad i stan för att sedan hitta ett fik och ta en kaffe är tanken. Nu öppnade jag ytterdörren och möttes av en svinkall vind så det är väl att klä sig rejält.
Det blir inte riktigt som tänkt idag men det blir i alla fall.

Jag har åter igen varit extremt upptagen och inte haft minsta ork kvar att skriva på så ni får ha lite överseende ni som följer. Jag kommer ifatt vartefter.

Som det ser ut just nu ligger det 20 väntade inlägg som skall skrivas och publiceras. Det här med att få ner en dagbok just nu är visst helt lönlöst men det kommer men inte på rätt dag. Man kan inte få allt, jag lever i första hand såklart.

Det har varit och är helt idiot fullt med rörelse i mitt liv just nu och jag mår verkligen bra i själen även om minnet sviker...

Var i stan i torsdags och fick ett antagande till diagnos vilken fick mig en riktig tankeställare...det var lite av ett uppvaknande....

fortsättning kommer senare...

Önskar er alla en bra dag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar